HOAF ThermHit 100M

De HOAF ThermHIT 100M is, met een werkbreedte van 1000 mm, een ideale onkruidbrander om aan een compacte werktuigdrager te monteren. Door het lage gewicht, de compactheid en de productiviteit is de brander bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op verharde ondergronden met obstakels in openbare ruimte.

Een behandeling met de HOAF ThermHIT 100M doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

Hoog rendement

De roestvrijstalen brander kap minimaliseert windinvloeden en is voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De combinatie van vlamcontact, hete lucht en infrarode straling zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement.

Optioneel kan de brander voorzien worden van een voorzetkap die warme lucht aan de voorzijde van de brander naar rechts stuwt. Onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken worden hiermee in één werkgang behandeld.

 

Eenvoudig en veilig

Standaard is de HOAF ThermHIT 100M voorzien van een bedieningspaneel en een oplaadbare accu (inclusief acculader), met een accuduur van 10 uur. Het bedieningspaneel kan op de werktuigdrager bevestigd worden waardoor de brander vanaf de werktuigdrager elektrisch kan worden ontstoken. De brander is voorzien van een vlambeveiliging. Mocht in een situatie de vlam uitgaan dan stopt de brandstoftoevoer en schakelt de brander

Optioneel kan de aanbouwbrander voorzien worden van een categorie 1 driepuntsophanging. De brander maakt gebruik van een liggende heftruck gasfles, deze kan op de aanbouwbrander worden geïnstalleerd. Daarnaast kan optioneel, ten behoeve van de gasvoorziening, ook de werktuigdrager worden voorzien van diverse soorten tank- en flessenframes.

Specificaties

Afmetingen 1013 x 787 x 260 mm
Werkbreedte 1000 mm
Gewicht 35 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 2000 m² bij 2 km/uur
Gassoort Vloeibaar propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Vloeistofafname gasfles / tank
Vermogen 110 kw
Gasverbruik 5,6 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Elektrisch
Beveiliging Voorzien van ionisatie beveiliging
Aanspanning Diverse opties mogelijk

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?