Beste relaties,
 
Vanwege het Corona virus moeten wij als bedrijf ook een aantal maatregelen nemen. Onze vertegenwoordigers gaan niet meer de weg op, tenzij er vooraf contact is geweest met de klant en er toestemming is dat de desbetreffende vertegenwoordiger langs mag komen. De logistiek van machines en goederen blijft voor nu onveranderd, echter externe partijen als pakketdiensten en transporteurs hanteren hun eigen maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast zijn wij afhankelijk van o.a. buitenlandse leveranciers waar nog strengere maatregelen van toepassing zijn. Dit kan gevolgen hebben voor informatievoorziening en levertijden.
 
De meeste van onze medewerkers zullen voorlopig gewoon vanuit Geldermalsen werken, echter met aangepaste pauzes en extra hygiëne voorzorgsmaatregelen. Service en onderhoud op locatie doen wij alleen na goed overleg met de klant en mits er geen verhoogd risico is voor onze medewerkers. Daarnaast verzoek wij u niet op eigen initiatief onze werkplaats en kantoren te betreden en zich te melden bij de receptie. Tot slot verzoeken wij u ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers en andere klanten.
 
Wij zouden het op prijs stellen om eerst telefonisch contact op te nemen, vervolgens zullen wij u op de best passende manier verder helpen dit alles om fysiek contact tot een minimum te beperken. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen om de gezondheid van u, uw medewerkers en onze medewerkers te waarborgen.
Dit willen wij o.a. doen door tijdelijk (tot in ieder geval 1 mei 2020) geen verzendkosten te berekenen bij alle onderdelen orders, zodat wij ook het fysieke contact bij het leveren van onderdelen tot een minimum kunnen beperken. Onze openingstijden blijven voorlopig ongewijzigd!
Mocht u vragen hebben betreft verkoop of service neem gerust contact op. Bedankt voor u begrip, blijf gezond en zorg goed voor uw naasten en uzelf!
 
Dick van Breda