Wim van Breda BV met veel nieuwe machines naar de GTH 2019!

Nederlands grootste groentechniek evenement, de GroenTechniek Holland vakbeurs, gaat plaatsvinden van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2019. Op de vierde editie van dit inmiddels beproefde outdoor techniek-evenement in Biddinghuizen exposeren en demonstreren honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de groenvoorziening. Een nieuwe indeling i.c.m. een groot aantal (nieuwe) exposanten, moeten een bezoek aan deze beurs nog belangrijker maken. Wim van Breda BV zal met een grote stand aanwezig zijn om alle relaties te ontmoeten en de noviteiten in het berm-, weg- en slootonderhoud te presenteren. Daarnaast heeft Wim van Breda BV dit jaar voor het eerst 2 co-standhouders, namelijk de Massey Ferguson dealerclub en AS-Motor uit Duitsland. Gezamenlijk met deze standhouders presenteert Wim van Breda BV dit jaar een breed scala aan noviteiten. Tijdens deze editie zal Wim van Breda BV de nodige premières aan een breed publiek presenteren. De absolute bijzonderheden zijn hierbij 3 nieuwe radiografische werktuigdragers, namelijk de Reform Metron, Herder CR10 en Kersten HyCut. Daarnaast worden ook de nieuwste ontwikkelingen van de merken zoals Herder, Massey Ferguson en Votex gepresenteerd.

Kortom, genoeg redenen te bedenken om een bezoek te brengen aan de GTH en de stand van Wim van Breda BV, Massey Ferguson dealerclub en AS-Motor! U kunt ons vinden onder standnummer 3.10. Wij ontmoeten u graag in Biddinghuizen!

Voor onze klanten en relaties stellen wij een kortingscode beschikbaar. Bestel uw kaarten met de kortingscode ‘WimvanBreda’, en profiteer van €4,50 korting op de entree!

Bekijk hier de website van de organisatie voor meer informatie en de openingstijden!