Bezoek de Mechan Groep Wintershow 2018!

Graag willen we u van harte uitnodigen voor de jaarlijkse Wintershow Achterveld. In samenwerking met de importeur Mechan Groep presenteren wij een uitgebreid assortiment van ons productgamma. Vanzelfsprekend hebben wij interessante aanbiedingen en laten wij u de nieuwste innovaties zien. En ook de inwendige mens wordt niet vergeten!

Wij zouden het erg op prijs stellen om u tijdens de speciale Businessdagen op 19 en 20 december in Achterveld (centraal in Nederland, nabij Leusden) te mogen begroeten. Deze Relatiedagen zijn alleen op uitnodiging te bezoeken en daarom vragen wij u vriendelijk om uw komst vooraf bij ons aan te melden.

De Wintershow Familiedagen op 27 en 28 december zijn voor iedereen toegankelijk. Het accent ligt tijdens die open dag meer op vertier voor iedereen. Er is dan een uitgebreid programma voor jong en oud en er zijn allerlei lekkere hapjes en drankjes. Vanzelfsprekend bent u ook op deze dagen van harte welkom, eventueel met uw gezin en/of medewerkers.

Massey Ferguson toont onder meer:

  • De gehele S Range aan tractoren van 5700S t/m 8700S, met als aandachtstrekker de 8735S. (Deze beschikt over de laatste technologie ontwikkelingen bij MF, en heeft een nieuwe actieve mechanische cabinevering.)
  • MF RB3130F Protec. De vastekamer pers uit de serie van de nieuwe Protec perswikkelcombinaties is te vinden in de MF showroom.
  • MF Global series met Dyna-4 transmissie.
  • MF 7345S Activa Combine
  • MF Voorladers uit de FL en FLX serie op verschillende tractoren.
  • Een selectie aan MF hooibouw machines.
  • MF 5712S Actietrekker

Dit is slechts een impressie van wat Massey Ferguson te bieden heeft, er is namelijk ook een showroom inricht, vol met de allernieuwste MF trekkers en werktuigen. Uiteraard staan merken als Fendt, Valtra en Fella ook uitvoerig in de spotlights!

Als het net zo’n feest wordt als de vorige edities, dan wilt u dit niet missen!

Tot ziens in Achterveld!

Met vriendelijke groet,

Wim van Breda BV