Een jaar lang actie bij Wim van Breda BV!

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg en dat betekent voor velen dat er weer een druk maaiseizoen aankomt. Om u ook het komende seizoen van dienst te zijn met goede aanbiedingen en bruikbare informatie, hebben wij weer onze Actie in de Berm 2018 jaaraanbieding. In dit handzame boekje staan een aantal speciaal voor u geselecteerde aanbiedingen. Net als voorgaande jaren hebben we ook nu weer een mooie actie:

Bij besteding, via de webshop, van een minimaal orderbedrag van
€1500,- ontvangt u een Nespresso machine helemaal gratis! (max. 1 per klant)

Nespresso actie

 

 

 

 

 

Bij een nabestelling, via de webshop, met een minimaal orderbedrag van
€1000,- ontvangt u een set koffiecups met lekkernij helemaal gratis!

Nespresso actie

 

 

 

 

U vindt tevens in onze vernieuwde webshop onderdelenboeken met betrekking tot machines uit ons leveringsprogramma. Na het aanmaken van een account en onze goedkeuring hiervan, kunt u voortaan direct  bestellen. U ziet dan gelijk of uw bestelde onderdelen op voorraad zijn.

Voor bestellingen lager dan € 1500,- zijn de kosten voor de dag-en nachtzendingen gelijk. Bestelt u boven de € 1500,- dan krijgt u de onderdelen franco geleverd. Ontvangt u nog geen nachtzending via Night Star Express Hellmann B.V.? Neem dan contact op via wouterdrost@wimvanbreda.nl

Voor vragen en advies kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Voor onderdelen en technische vragen zijn wij bereikbaar op 0345-585050.

Bekijk de Actie in de Berm 2018 folder hier!

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de webshop te gaan.

Actie in de Berm 2018