Veel onderdelen ook in 2017 weer in de Actie in de Berm jaaraanbieding!

Het nieuwe jaar is weer van start en dat betekent voor velen dat er weer een druk maaiseizoen aankomt! Tijd voor de Actie in de berm 2017!

Om u ook het komende seizoen van dienst te zijn met goede aanbiedingen en bruikbare informatie hebben wij weer onze speciale aanbieding slijtdelen ’’Actie in de Berm 2017’’. In dit handzame boekje staan een aantal speciaal voor u geselecteerde aanbiedingen met natuurlijk, net als voorgaande jaren, een mooie actie. Klik op onderstaande link en zie wat voor moois we dit jaar voor u hebben geselecteerd.

Klik hier voor de actiefolder!

Onze blik is altijd gericht op de toekomst, daarom is er sinds afgelopen zomer, naast het bestellen via de e-mail of telefoon, ook de mogelijkheid om uw onderdelen te bestellen via onze webshop. De webshop is snel en gemakkelijk in gebruik en u ziet gelijk of uw bestelde onderdelen op voorraad zijn. Bestelt u boven de € 1500,- dan krijgt u de onderdelen franco geleverd.

Heeft u nog geen inlogcode of wilt u meer informatie over het bestellen via onze webshop, stuur dan een e-mail naar ronaldpellegrom@wimvanbreda.nl

Klik hier om direct naar de webshop met maar liefst 26.000 artikelen te gaan!