Massey Ferguson, een fabrikant van formaat!

Op het gebied van tractoren is Massey Ferguson een wereldmerk. Ze ontwikkelt en produceert een breed assortiment van compact tractoren tot maaidorsers en van generatoren tot verreikers. Onderscheidend is de technische innovatiekracht die in alle machines terug te vinden is.

Sterk rood merk in het groen

Massey Ferguson heeft daardoor een sterke en gewaardeerde positie bij aannemers, loonwerkers, ondernemers in het groen, akkerbouwers en veehouders. Wim van Breda BV kan u een machine op maat leveren. Van compact tractor tot een MF met op maat gemaakte maaiarm, Wim van Breda BV kan het aan u leveren.

Neem gerust contact op met Wim van Breda BV en laat u informeren en adviseren over de vele diverse mogelijkheden die afgestemd zijn op uw wensen!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

MF 1500

Verfijnde kracht

De MF 1500-serie heeft een reputatie als een krachtige en betrouwbare tractor voor zeer verschillende toepassingen. Massey Ferguson heeft zijn positie op de markt van compacttractoren versterkt met de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie, dat wordt aangedreven door een driecilinder dieselmotor.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 19 PK tot 46 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 1700

Eenvoudig, handig en behendig

Massey Ferguson zet een volgende stap om zijn positie in de markt van compacttractoren te verstevigen. Massey Ferguson doet dit door de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie en nieuwe functies zoals: elektrische cruisecontrol en een instelmogelijkheid voor een maximumsnelheid. Het geheel wordt naar keuze aangedreven door een drie- of viercilindermotor.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met 38 PK en 46 PK.

Bekijk de brochure

MF 3600 A

Eenvoudig maar indrukwekkend

De MF 3600-serie bestaat uit tractoren die kracht en snelheid paren aan watervlugge wendbaarheid. Deze kleine, maar zeer robuuste tractoren zijn ontwikkeld voor een verscheidenheid aan taken; in de landbouw, in speciale teelten of voor gemeentewerkzaamheden. Ongecompliceerd en bijzonder rendabel bieden zij een ruime en comfortabele werkomgeving.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 3600 V / S / F / GE

Wendbaar & sterk

Massey Fergusons 3600-serie van specialistische tractoren bestaat uit hoogwaardige machines in verschillende configuraties, verkrijgbaar met een ruime cabine of in semi-platformuitvoering. Deze tractoren zijn ontworpen met het oog op de speciale eisen van telers die druiven, olijven, zacht fruit, noten of speciale groenten en bladgewassen. Bovendien is dit de ideale tractor voor de tuinbouwsector en de groenvoorzieningen.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 4700

De definitie van uitstekend ontwerp

Massey Ferguson heeft altijd gezorgd voor innovatieve maar praktische oplossingen voor de behoeften van agrariërs en de uitdagingen van deze tijd. De MF 4700 Global Series zet deze traditie voort en biedt een zeer moderne, hoogwaardige, solide en rechttoe-rechtaan serie tractoren die uitstekend rendement bieden voor alle soorten agrariërs over de hele wereld. Met zijn geheel nieuwe, maar eenvoudige ontwerp dat wordt gefabriceerd in moderne fabrieken over de hele wereld en met zijn efficiënte aandrijvingen en hoge niveau aan comfort is de MF 4700 absoluut ontworpen om het werkpaard van de wereld te worden. Hij biedt uitzonderlijke waar voor uw geld in elke branche!

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 5600

Pure kracht & optimale prestaties

De MF 5600-serie biedt u een keuze uit drie- of viercilindermodellen, zodat u precies het juiste vermogen, wielbasis, afmetingen en gewicht kunt selecteren, dat past bij de behoeften op uw bedrijf. Deze nieuwe tractoren zijn de koplopers van hun marktsegment op het gebied van motorvermogen en koppel. Zij bieden uitstekende wendbaarheid voor zwaar werk zowel op het erf als in het veld of op de weg – een ongekende allrounder!

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 85 PK tot 130 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 5700 SL

Puur vermogen en prestaties voor uw bedrijf

Het DNA van Massey Ferguson is ook te vinden in de MF 5700 SL serie en zet daarmee de meervoudig bekroonde prestaties van zijn voorgangers voort in dit 100-130 PK segment. Met zijn stijlvolle en slimme ontwerp geeft de MF 5700 SL serie het beste verkrijgbare zicht dankzij de steil aflopende motorkap. Met efficiënte aandrijflijnen, nieuwste ingebouwde technologie, nu inclusief het Auto-Guide™ 3000 geleidingssysteem, het nieuwe intelligente dashboard en hoogste niveau van comfort helpt de MF 5700 SL u om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, variërend van 100 PK tot 130 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 5700

‘s Werelds nieuwste werkpaarden

Met deze nieuwe, ongecompliceerde reeks tractoren heeft Massey Ferguson het concept van tractoren onder 130 PK onder handen genomen en vanaf de basis opnieuw ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hedendaags en toekomstig agrarisch werk. In dit vermogenssegment biedt geen enkele andere reeks op de markt zo’n scala aan uitvoeringen, opties en accessoires die allemaal dienen om uw machine precies zo samen te stellen als nodig is voor uw agrarische toepassingen.

Bekijk de brochure

MF 6700

De nieuwe werkpaarden van de wereld

Met deze nieuwe reeks rechttoe-rechtaan tractoren heeft Massey Ferguson het concept van de minder-dan-130 pk-tractor geheel opnieuw uitgevonden voor de vereisten van de huidige en toekomstige landbouw. In dit krachtige segment biedt geen andere reeks op de markt zo’n serie fabrieksspecificaties, opties en accessoires, alle ontwikkeld om uw machine precies zo vorm te geven als u nodig hebt voor uw bedrijf.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met 120 PK en 130 PK.

Bekijk de brochure

MF 6700 S

Meest krachtige en wendbare 4-cilinder

De 6700S serie wordt de opvolger van de 6600-serie van MF en zal dit type in de loop van 2017 vervangen. Alle 6700S tractoren zijn uitgerust met een 4,9 liter grote viercilinder Agcopower-motoren, die voldoen aan de Stage 4 emissie-eis. De draaistraal is slechts 4,75 meter, de wielbasis bedraagt 2,67 meter en dat is logischerwijs korter dan van gelijkwaardige tractoren in dit segment.

Deze tractor is leverbaar vanaf ca. het eerste kwartaal van 2017.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 140 PK tot 200 PK.

Bekijk de brochure

MF 7700

Geboren voor de klant

De MF 7700-tractorserie van Massey Ferguson is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele landbouwers; ongeacht uw bedrijfsomgeving of bedrijfstype, van gemengd bedrijf tot akkerbouwbedrijf of loononderneming. Met een breed aanbod aan vermogens, transmissies, cabinespecificaties, hydraulische functies en aftakasopties kan de MF 7700 worden aangepast aan uw wensen, waardoor een groot aantal praktische, ongecompliceerde en betrouwbare oplossingen op maat beschikbaar wordt.

Verkrijgbaar in 9 uitvoeringen, variërend van 140 PK tot 280 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 8700

Zuiver vermogen

De baanbrekende MF 8700-serie bestaat uit een aantal modellen met het efficiëntste, effectiefste en meest praktisch inzetbare vermogen in hun klasse. Deze tractoren bezitten een enorme werklust en zijn gebouwd om moeiteloos hectare na hectare te bewerken, terwijl de bestuurder fit blijft en de brandstofrekening laag.

Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, variërend van 240 PK tot 370 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video